AVLYST: Barokkmusikk i skjønn forening

Bilde som viser et koronavirus. - Klikk for stort bilde

Kjære publikum,

På grunn av økt smitte av covid-19 i Harstad ser vi oss dessverre nødt til å avlyse «Barokkmusikk i skjønn forening». Produksjonen består av musikere fra Harstad, øvingen skulle foregå i Harstad – og slik som situasjonen er der nå vil det ikke være forsvarlig å gjennomføre turnéen. Konsertene på Sortland og Myre blir derfor også avlyst.

Vi beklager de ulempene dette medfører.

Barokkmusikk i skjønn forening. Arrangementbilde. - Klikk for stort bilde Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang vil det kunne ta 1-2 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte da du kjøpte billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort, vil beløpet tilbakeføres til gavekortet. Hvis billetten er kjøpt over disk, eller du har øvrige spørsmål, ber vi om at du tar kontakt med utsteder.

Vi oppfordrer alle til å holde hodet kaldt og hjertet varmt i denne situasjonen. Vær ekstra oppmerksom på å følge de nasjonale og lokale smittevernsreglene.

Ta vare på hverandre <3