Nordland fylkeskommune og Ungdommens fylkesting i Nordland har et etablert en pris for årets barne- og ungdomskommune i Nordland. Denne kåringen skal foregå årlig. En jury bestående av representanter fra UNGkultur-avdelingen og Ungdommens fylkesråd vil velge ut en vinnerkommune.  Vinnerkommunen får en gavesjekk på kr 50.000 til bruk rettet mot målgruppen barn og unge. Prisen deles ut på fylkestinget til høsten.   

IMG_2436

Miljømillionen blir fordelt i to runder. Nå er listen over de som får tilskudd i første omgang klar.

søppel elin

I forbindelse med strandryddedagen 6. mai utlyse vi en konkurranse om å plukke mest søppel. Nå er vinnerne kåret.

interreg 1

Velkommen til informasjonstreff om Interreg Nord, inkl. Sápmi I Tärnaby i Sverige skal det holdes et informasjonsmøte om Interreg Nord, inkl. Sápmi og det svenske Landsbygdsprogrammet. Informasjonen om Interreg Nord, inkl. Sápmi er relevant for norske aktører, derfor er også aktører fra Norge hjertelig velkomne.Fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse Ingelin Noresjø har tildelt 1 000 000 til ulike tiltak innenfor visuell kunst. Midlene går til Artist in Residence-ordninger spredt utover hele fylket (AiR) og til arrangører av utstillinger.

- Nasjonal transportplan er blant de viktigste sakene på dette fylkestinget. 

Fylkestingsrepresentant 2011-2015, May Valle

- Saken om av lufthavner på Helgeland er den åpenbart heteste saken på dette fylkestinget, men flere andre viktige tema er også på dagsorden. 

Fylkesordfører Sonja Alice Steen

Fylkesordfører Sonja Steen tror debatten om lufthavner vil prege fylkestinget i Bodø 7. - 9. mars. 

Fant du det du lette etter?